Hacked By AlbanianSec #AST

[+] Ky operacjon u ndërrmor nga "AlbanianSec" (#AS) [+]

Mesazhi jon është :
1. Ju na dogjët shtëpit tona . I vrajtët dhe i masakruat të afërmit ton . Ne kërkojm nga ju ti paguani këto dëme dhe dëmet e tjera të shkaktuara gjat luftës nga ju "#Shkavella" .
2. Kërkojmë të drejtat e shqiptarëve në "Preshev , Medvegj , Bujanovc" dhe në territore të tjera të okupuara mizorisht nga ju .

[+] FirStCoode AL , Alb0Cyb3r , ArgjentAL , RedCooderAl , MadWolf , P00zitive [+]

[+] Lirin unë nuk ja u solla , por e gjeta lirin këtu mes jush [+]
#ShqipniETNIKE #UÇK

AlbanianSec (C)